Συμμετοχή στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ

 Η MEDIC PLAN συμμετείχε στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., που πραγματοποιήθηκε στις 22 – 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο φιλόξενο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά της Κρήτης.

Το συνέδριο είχε ποικίλη και ευρεία θεματολογία, όπως την πανδημία Covid-19, διάφορες μελέτες περιπτώσεων, νέες τεχνολογίες πάνω στην περιεχγειρητική νοσηλευτική, σύγχρονα δεδομένα στην κεντρική αποστείρωση και την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία.

Η Εταιρία μας παραβρέθηκε με εκθεσιακό περίπτερο και ενημερωτικό υλικό. Επιπλέον οργάνωσε Κλινικό φροντιστήριο με θέμα την «Εφαρμογή της ιχνηλασιμότητας στη σύγχρονη Κεντρική Αποστείρωση (στα πλαίσια των ευρωπαϊκών οδηγιών / mdr & mdd)» με παρουσίαση της συσκευής Ancitrak2 (συσκευή καταγραφής και ιχνηλάτισης χειρουργικών εργαλείων). Εισηγητές του φροντιστηρίου ήταν ο Benjamin Bocquet (sales manager) και ο Clement Benoit – Pilven (Chief Technical Officer) από την συνεργάτιδα εταιρία AthMedical / Γαλλία και εκπαιδευτής ο συνάδελφος Παρασκευάς Παρασκευάς (Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας). Ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες νοσηλευτές, αναλύοντας προβληματισμούς και απορίες.   

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top