Προϊόντα

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

medic-plan-μονάδα-εντατικής-θεραπείας
  medic-plan_icon-retina

  Κλίνη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας

  Ειδικές Κλίνες ΜΕΘ

  Κλίνες μονάδας εντατικής θεραπείας τεσσάρων τμημάτων αντιμικροβιακής σύστασης, με αερόστρωμα πρόληψης και θεραπείας ελκών, ενηλίκων/παιδιατρικές.

  medic-plan_icon-retina

  Στήλες & Κονσόλες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας

  Αναρτημένες και Επιτοίχιες Μονάδες ΜΕΘ

  Οριζόντια κονσόλα ασθενή, αναρτημένη εκ της οροφής, για όλες τις κρίσιμες ιατρικές παροχές, όπως ιατρικά αέρια, ηλεκτρολογικές λήψεις, διακόπτες, ράγες ανάρτησης κ.ά. Με πολλαπλά αυτόνομα διαμερίσματα διέλευσης παροχών, βάσει των ευρωπαϊκών κανονισμών και δυνατότητα διάταξης πολλαπλών θέσεων ασθενών εν σειρά.

  Φέρει κατάλληλο οριζόντιο σιδηρόδρομο, καθ’ όλο το μήκος της κονσόλας, για την ολίσθηση και ασφαλή στήριξη κατακόρυφων περιστρεφόμενων βραχιόνων, εξοπλισμένων με ράφια και συρτάρι. Η εν λόγω κονσόλα δύναται να εξοπλισθεί με μια μεγάλη γκάμα από όργανα και εξαρτήματα και παράγεται στις ακριβείς επιθυμητές διαστάσεις που απαιτεί η εκάστοτε Μονάδα.

  medic-plan_icon-retina

  Τροχήλατος & Σταθερός Εξοπλισμός Μονάδων ΜΕΘ - ΜΑΦ

  Αντιμικροβιακά Συστήματα Αποθήκευσης

  Συστήματα αποθήκευσης αντιμικροβιακής σύστασης κατάλληλα για χειρουργεία και την οργάνωση και την ταξινόμηση υγειονομικού υλικού.

  Αντιμικροβιακοί Πάγκοι Υποδοχής

  Πάγκοι υποδοχής ασθενών (reception desk) αντιμικροβιακής σύστασης.

  Τροχήλατα

  • Τροχήλατα καθαρού - ακάθαρτου ιματισμού/απορριμμάτων
  • Τροχήλατο μεταφοράς μολυσματικών
  • Τροχήλατα νοσηλείας/αλλαγών/επειγόντων, εξολοκλήρου από πολυμερές υλικό
  • Τροχήλατα φακέλων ασθενών.

  Φορεία Μεταφοράς Ασθενών Ηλεκτρικής Υποβοήθησης

  Φορεία μεταφοράς ασθενών ΜΕΘ, δύο/τεσσάρων τμημάτων, με ακτινοδιαπέρατη επιφάνεια.

  medic-plan_icon-retina

  Προκατασκευασμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

  Αίθουσες ΜΕΘ, ΜΑΦ

  Κατασκευαστικός Οίκος: SHD ITALIA S.r.l./Ιταλίας

  Προκατασκευασμένο Σύστημα Εγκατάστασης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, αρθρωτό, το οποίο αποτελείται από πλήρως συναρμολογούμενα στοιχεία (σκελετό – πάνελ – ψευδοροφή κ.λπ.). Η βιομηχανική τους κατασκευή εξασφαλίζει απόλυτη προσαρμογή ώστε να αποτελεί ένα ομοιογενές σύνολο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός «κλωβού» προστασίας των άσηπτων συνθηκών της Μ.Ε.Θ. από τυχόν βεβαρημένες συνθήκες των περιβαλλόντων χώρων.

  Πάνελ κατασκευασμένα από αλουμίνιο τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη αντοχή στις κρούσεις και εν γένει στις καταπονήσεις. Είναι άκαμπτα – απαραμόρφωτα, χάρις στις μεταλλικές ενισχυμένες νευρώσεις από το ίδιο υλικό (χωρίς την προσθήκη κοινών δομικών υλικών όπως γυψοσανίδα κ.λπ.).Το δε βάρος τους και ο μηχανισμός προσαρμογής τους στο σκελετό επιτρέπει την άμεση προσθαφαίρεσή τους από ένα και μόνο άτομο. Το μπροστινό μέρος του πάνελ δύναται να επενδυθεί με πληθώρα επιλογών επιφανειών.

  medic-plan_icon-retina
  Scroll to Top