Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Η Εταιρεία

Με τη δραστηριότητα μας πλαισιώνουμε τις ανάγκες κάθε Υγειονομικού Φορέα Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα

  • Επιδιώκουμε τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε κάθε συνεργασία, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη συνέπεια, την ταχύτητα ανταπόκρισης αλλά και στην πληρότητα των υπηρεσιών υποστήριξης των προϊόντων που διαθέτουμε σε κάθε Νοσηλευτικό Ίδρυμα.
  • Μία από τις προτεραιότητες μας είναι να βεβαιωθούμε για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Η επιλογή των κατασκευαστών μας βασίζεται πάντα σε αυστηρά κριτήρια και συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστους και επώνυμους οίκους του εξωτερικού τους οποίους εκπροσωπούμε στην Ελλάδα.
  • Πίσω από κάθε έργο μας βρίσκονται εκτεταμένες μελέτες που στόχο έχουν την άρτια εγκατάσταση και λειτουργικότητα σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.
  • Σχεδιάζουμε και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των εν λόγω κρίσιμων υγειονομικών χώρων
  • Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθώς υλοποιούμε TURN KEY PROJECTS.
  • Το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό εγγυάται την ποιότητα κάθε έργου, τηρώντας τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές Οδηγίες εξασφαλίζοντας τους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Παράλληλα παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των μελών του τεχνικού μας τμήματος, το οποίο είναι καταρτισμένο και πιστοποιημένο από τους κατασκευαστές που εκπροσωπούμε.

Έχοντας ήδη μια πολυετή δραστηριότητα συνεχίζουμε τη δυναμική μας παρουσία, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς του δημοσίου, παρέχοντας σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα φορέων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, και έχοντας καταφέρει να καθιερωθούμε στην αγορά ως ένας αξιόπιστος επαγγελματικός συνεργάτης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πιστοποίηση & Ποιότητα

Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος
και επίσημος - πιστοποιημένος συντηρητής,
σημαντικών εταιρειών στο χώρο
του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πιστοποιήσεις

ekapty-en-iso-9001_gr-logo
ekapty-en-iso-13485_gr-logo
ekapty-dy8-1348-2004_gr-logo
ISO-IEC 27001-2013-logo
iso 14001-2015
eoan-logo

Αντιπροσωπείες Διεθνών Οικων

Αντιπροσωπείες

Scroll to Top