Τεχνική Υποστήριξη

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην τεχνική υποστήριξη, στην πρόληψη και αποκατάσταση βλαβών. Διαθέτουμε ένα άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα υποστήριξης. Το τμήμα αποτελείται από 15 τεχνικούς με εξειδίκευση στον τομέα των μηχανημάτων που υποστηρίζουν. Οι τεχνικές μας βάσεις σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης εξασφαλίζουν την άμεση ανταπόκρισή μας σε τεχνική υποστήριξη, ώστε να μειώνεται ο χρόνος μετάβασης.

Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν συνεχώς την ανάπτυξη της τεχνολογίας συμμετέχοντας σε σεμινάρια, εκθέσεις, συνέδρια, καθώς και σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται από τους οίκους του εξωτερικού.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Υποστήριξη 24/7

Άμεση ανταπόκριση εντός 24 ωρών σε κάθε δήλωση προβλήματος ή βλάβης στο χώρο του πελάτη. Η μεγάλη εξειδίκευση και η άριστη γνώση των τεχνικών μας καθώς και η επάρκεια που διαθέτουμε πανελλαδικά, συμβάλλουν στην άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης.

Η τεχνική υποστήριξη των ιατρικών μηχανημάτων είναι αδιάλειπτη και η ανταπόκριση στις ανάγκες των Νοσοκομείων άμεση. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχουν απέναντι στους ασθενείς, οι συνεργάτες του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης λειτουργούν σαν μια “μάχιμη ομάδα”, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Νοσοκομεία όποτε χρειαστεί σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Αντιπροσωπείες Διεθνών Οικων

Αντιπροσωπείες

Scroll to Top